sunnuntai 23. joulukuuta 2012

"Se oli sitten tässä, sanoi ritari Ässä"

Päätinpä pistää hihat heilumaan ja vuoden viimesen päivityksen vireille!

Kerrankin pidemmittä löpinöittä itse asiaan eli tavoitteiden ihmeellisen maailman kimppuun ja siihen totuuteen, että pitääkö alkaa itteensä vallan ruimia laiskuudesta:

Flint
(v. 2012: "Näitä kahta (agi + paimennus) tehdään lisää, agilityssä voitaisiin yrittää pyrkiä kakkosiin ja niin myös SKL:n paimenpuolella yritän ajaa pari kakkosen rataa kesällä. SPKY:ssä pysyttelemme edelleen ykkösluokassa. Kakkosista ei vielä suurempia tavotteita, ratojen läpäisy olisi varmaan sellainen realistinen. Ykkösen radoilla yritetään hakea puhtautta suorituksiin ja kisavarmuutta – siis ohjaajalle. ;)" )
Hei jes, mehän tehtiin se! Agissa päästiin viime hetkillä kakkosiin ja SKL:n puolella otettiin kakkosen startti, mutta vain yksi sopi aikatauluihimme. Sieltä AVO3 tulokseksi. SPKY:n puolelta haettiin ohjaajalle kisavarmuutta ja sitäkin tuli! On hyvä mieli. :)
Vuodelle 2013:
Paimennuksessa SKL:n puolella tavoitteeksi AVO1
ja SPKY:n puolella tavoitteeksi kokemuksia kakkosluokasta kummallekin. Loppuvuonna koetetaan onnea myös Nuorten mestiksissä.
Agilityssä tavoite on, että Flintin parempi ohjaaja ohjaisi sitä mahd. paljon ja koska parivaljakolla homma toimii, niin tässä ei auta mun kuin ihailla niiden kahden työtä. :) Katsotaan, otanko itse sillä ensi kaudella yhtään starttia :DTempo
(v. 2012: "Ensi syksynä katsotaan taas, josko mammalomailtais vähän onnistuneemmin.. Valioituminen olisi mukava tavoite sekä arvokisanollat. (Siinä riittääkin tekemistä) ;)" )
Ei mammalomailtu yhtään sen onnistuneemmin, mutta valiotavoite täyttyi! :) Pikkuneiti tienasi kummatkin valionarvot pienen ajan sisällä. Arvokisanollat jäi saamatta laiskasta kisavauhdista johtuen. Mutta sehän ei tunnetusti menoa haitannut!
Vuodelle 2013:
Nyt vain toivotaan, että mammalomailu menisi loppuun asti hyvin, koska nyt ollaan kuitenkin onnistuttu jo tulla tälle viimeiselle kolmannekselle kivasti! Keväällä sitten ulkokisakauden avautuessa katsotaan saataisiinko tällä erää niitä arvokisanollia kasattua. Kaikesta huolimatta nautitaan yhteisestä menosta! :)Gitte
(v. 2012: "Katsotaan, miten neiti voi ja kisaillaan sen mukaan. Eli kisailut harvenee ja Gitte alkaa siirtymään osa-aikaeläkkeelle oikeasti. Jos käydään kisaamassa, niin tavoitteena olisi saada loput arvokisanollat (2 kpl) ja hyppyvalio kolkuttelisi kanssa jossain vaiheessa.. Katsellaan, mitä tehdään ja jätetään tekemättä. :)")
No näin juuri, näitä ei oikein voi sinällään tavoitteeksi luonnehtia, mutta saatiin ne arvokisanollat, jotka hyödynnettiin vain SM:ssä ja sieltä löysin realismi-ystäväiseni. :) Sen jälkeen Gitte kisasi piirinmestaruuksissa ja sai hypäriltä toisen hyppysertinsä. Sen jälkeen vielä kerran takkujen kisoissa, jonka jälkeen se on viettänyt eläkepäiviään onnellisena koirana. :)
Vuodelle 2013:
Toivotaan tervettä eläke-elämää, ehkä käväistään parissa veteraanikehässä katsomassa, mitä Gitestä nykyään tykätään siellä maailmassa ja mahdollisesti, jos piirinmestaruusjoukkue huutelee yhtä minikoiraa, niin muorin voinnista riippuen saatetaan siellä pyörähtää! :) Sohvatyynyjen lämmittimenä oleminen on Gitelle varmasti mieluisin tavoite!Tom
(v. 2012: "Koitetaan saada se viimeinenkin luva ykkösistä ja sitten pitäis saada niitä kakkosistakin, eli jos kolmosiin päästäisiin, niin olisi kiva ja sieltä mahdollisesti sitten kisakokemusta haalitaan mahd. paljon. Näyttelyissä käydään, jos ehditään ja viitsitään (yksi kehäily tiedossa, muuta ei ole ehtinyt miettiä) ja sen asian osalta nyt ei mitään tavoitteita voi oikeen alkaa laatimaan. :D")
Kolmosiin päästiin ja sieltä on nyt 2 x SERT-H plakkarissa. :) Kehissä pyörähdettiin erittäin laiskasti.. Virosta tuotiin yksi SERT tuliaisena, mutta yhtä vielä huutelisi, niin siitä tulisi Eestin muotovalio.
Vuodelle 2013:
Agilityssä pyritään saamaan viimeinen hyppyserti jossain välissä ja toki hyvää tekisi myös tuon agilitysertitilin avaaminen. :D
Ja mitä kaunisteluun tulee, niin.. no Viroon ehkä mennään, jos huvittaa. Suomessa käydään ehkä parissa. Ehkä.Saimi
Kisataan agissa ja pyritään nouseen kakkosiin, se olisi ehkä realistinen tavoite.. Tokossa treenataan ensinnä avointa luokkaa silmälläpitäen ja jos näyttää lupaavalta, niin mennään sitten kokeileen sitä avointa. :) Rheda
Lupasin sen kanssa agsata niin, että kisoihin voidaan mennä ja näin kävi. Ensi vuonna jatketaan ja yritetään saada nyt ensin ykkösiin tuntumaa ja sitten kakkosiin olisi tietenkin buenoa päästä! ;)Martha
Niin ikään agsattiin ja ehdittiin yksiin kisoihin toteamaan, että LISÄÄ TREENIÄ! ;) Jatketaan treeniä siis ja kisoihin mennään kaahailemaan myös, saas nähdä, onko kakkosiinnousu hirvittävää realismia tämän blondin kanssa :DTorri
Sen tulosta ei ollutkaan vielä tämän vuoden alkupäivinä tietoakaan, kun raukka ei ollut edes syntynyt, mutta siitä huolimatta se ehti korkata paimennuskisauransa Junnumestiksissä, josta sija 6. Ja se suoritti perusradan. :) Ensi vuonna paimennetaan edelleen ja lisää, mennään rohkeasti ykkösiin hakemaan kisatouchia ja toivottavasti ehditään myös SKL:n puolelle. Sille puolelle ei muuta tavoitetta, mutta radan läpäisy olisi todellista plussaa!
Agilityssä (lol) :D se pääsee kisaamaan ensi kesänä.... Joten.... ;D Lähdetään yhtä huithapelisti tekemään sitä kuin isänsä kanssa ikään ja katsotaan, mihin se jaksaa riittää.
Tokossa... no en tiedä. Alokasluokkaa lähdetään ehkä koettamaan, jos sattuu olemaan tokokokeet jossain lähellä sillain, että juuri sille vkonlopulle ei ole muita suunnitelmia.. Eli hyvin todennäköisesti päästäänkin juu sinne asti ;)
Ensi kaudella myös pyritään pitämään viime kaudella opittuja jäljestämisjuttuja yllä ja oppimaan jotain uutta. Ai niin, BH-koekin pitäisi varmaan jossain vaiheessa suorittaa. Onpas Torrilla tekemistä... ;)Ingrid & Sydney
Ne opettelee elämää :) Ja agilityä siinä sivussa!
Ja sitten nyt, kun tuo kaksijalkainen urvelo on keksiny meille kaikkea tekemistä ensi vuodelle, niin me kaikki sen koirat lyötiin enemmän ja vähemmän puikkomaiset päämme yhteen ja alettiinkin keksiä, mitä kaikkea se voisi tehdä! Niin ja tietenkin sen lisäks, mitä se juuri lupautu meidän kanssa tekemään.
Heti joulun jälkeen alkaa kinkunsulatustreenit, jotta se pysyis edes vähän meidän perässä radalla kirmaillessa! Me viedään se umpihankeen ryömimään ja pyritään olla tottelematta, että se joutuis oikein kirmaan meidän perässä mettikössä - siinähän se kunto nousee. Ja sitähän se iteki meille tekee! Sitten se joutuu tekeen meille joka viikko uuden satsin koirapuuroa tai kasvismössöä ja sit se saa tilata meille ihan sairaasti kaikkea erilaisia lihoja, kuten lohta, peuraa, hirvee, heppaa, possuu, nautaa... Ja kaikkee oikeestaan, mitä se vaan löytää listoilta! Koska ei se itekään syö mitään tylsää nappulaa. Ja kerta se on jo todistanu, että se osaa noita herkkuja meille tehdä, niin tehkööt sitten jatkuvasti! (Koirat hei, päästäkääs mut jo koneelle!) No voi hitsi, nyt nopeesti vielä jotain... Joo hei, sen pitää hieroa meitä tosi usein ja säännöllisesti, kun se kerran kaikkien muidenkin ihmisten koiria hieroo, niin meitäkin pitää!! Siinä nyt alkuun, kiitti moi!

Ensi vuosi näyttää hyvin pitkälti siltä, että ainakaan tylsää ei tule olemaan! :)
Kiitos rakkaille ihmisille, keihin olen tänä vuonna saanut tutustua ja kiitos myös kaikille niille, ketkä ovat menossa mukana olleet tavalla tai toisella!

Hyvää Joulua ja entistä parempaa Uutta Vuotta! 

Palataan ensi vuonna asiaan!
Terkuin,

Jepu & kaikenkarvaiset koiraeläimet1 kommentti:

  1. Hyvin mennyt vuosi siis ja varmasti motivoivat tavoitteet ensi vuodelle! Tsemppiä tulevaan!
    T. Katja


    VastaaPoista