tiistai 30. huhtikuuta 2013

Täsä mä ny olen...

... pitkästä aikaa.
Elossa ollaan kaikki ja hyvin voidaan, vaikkei blogi olekaan sen faktan puolesta juuri puhunut. Siihen on syynsä.

Suurin syy on se, että muutimme laumani kanssa suureen kaupunkiin! Hah, ihan niin suureen KYLÄÄN kuin Längelmäki, joka kuuluu Jämsään, joka ehkä kertoo edes vähän enemmän suuntaa tämän peräkylän sijainnista. ;)
Täällä olemme jo tovin maistelleet rivitaloelämää kolmiossamme. Valitettavasti narttujen juoksut tuli sotkemaan hieman lauman muuttoa, joten tässä on ollut nyt erinäisiä sekalaumoja, kun ollaan porukoiden kanssa niitä sumplittu. Lopullinen Länkky-gangsta tulee olemaan Tempo, Tom, Rheda, Martha, Sydney, Flint, Torri ja Saimi. Tosin tuossakin on liikkuvia osia, voi olla, että Tom ja Saimi asuu välillä Eriksellä ja taas Venla minun luonani täällä. Aika näyttää ja onneksi sumpliminen on vain puolen tunnin välimatkan ansiosta erittäin helppoa.

Muutto on rasittavaa puuhaa, se fakta ei ole vuosien saatossa muuttunut miksikään. Onneksi se alkaa olla kuitenkin loppusuoralla ja onneksi sillä ei ollut kiire! 
Tässä tohinan ohella on toki pitänyt yrittää pitää koirat tyytyväisinä ja harrastaa niiden kanssa edes lähes samaan tahtiin. Saimin kanssa ollaan tokoiltu jonkin verran ja pian pitäisi alkaa katsastamaan mahdollisia avoimen kokeita sille, jotta saadaan korkattua yhteinen tokokisaurakin. Agsailtu ollaan myös hieman.
Flint on päässyt agsaamaan paljon, kiitos Tanjan! Voisi melkein sanoa, että Flindellä on nyt agsakoti Tampereella ja paimennuskoti mun luona. Flint on ansainnut myös agsassa hyvän ohjaajan, joten luovutin sen osa-alueen ilomielin Tanjalle. Heti toisena kisapäivänään pari saikin hypärinollan kakkosista, jolla ansaitsivat toisen sijan ja ekan luvan!
Rhedalle ja Martalle tuli samaan aikaan juoksutauko agilitystä, mutta treenailivat ennen taukoaan entiseen malliin ja jatkavat harjoituksia ja kisaamista jälleen lähiaikoina.
Tom otti pääsiäisenä kolme starttia ja viime viikonloppuna toiset kolme. Sen kanssa alettiin talvitauon jälkeen treenaamaan pikkuhiljaa ja se tekee niin tasaista työtä, että minulla itselläni on kisoissa tapana retkahtaa johonkin idioottivirheeseen sen kanssa. Kyllä se tästä.
Tempon agilitytauko loppui myös viime viikonloppuna, kun ulkokisakausi tuli korkatuksi!! Voi sitä tunnetta, kun pääsee pitkän talvitauon jälkeen kisaamaan ulos ja vielä tuon taskuraketin kanssa tekemään pitkästä aikaa rataa! :) Ennen kisoja treenattiin kahdesti kontakteja, kerran keppejä, muttei sen kummoisemmin rataa, kun hallit eivät ole Tempoa varten, kuten olen aiemminkin jo kirjoitellut. Kalju taskuraketti paineli kevätfiilis rinnassaan ja vikalla radalla sitten oli taivaanmerkit kohdillaan ja saatiin nolla, jolla päästiin kolmanneksi. Nyt vain odotellaan, että päästään ulos treenaamaan, niin päästään kunnon fiiliksiin :)
Torri on treenannut satunnaisesti tokoa, satunnaisesti agsaa ja nyt noin metsien sulattua se tulee treenaamaan satunnaisesti myös jälkeä ja jahka laidun on valmis vastaanottamaan meidän treenikaverit, niin säännöllisesti paimennusta! Lady pihtasi juoksuja kiitettävän pitkään ja aloitti ne vasta ollessaan 15 kk. Hetken ehdin jo miettiä, että meinaako siitä kasvaa nainen lainkaan ;) Se on nyt mehukkaimmillaan ja näin ollen Eriksellä. Pian päästään taas lyömään viisaita päitämme yhteen sen kanssa ja jatkamaan normaalia elämää :) Minun pieni italiaano-baskeripää.
Sydney on treenannut pieniä pentujuttuja agsassa ja arkielämän käyttäytymistä. Oikein ihana kikkailijaneiti ja ihmeenkin nopeasti hoksaavaa sorttia, ollakseen kuitenkin hiukan blondimainen sheltti. Ei kuitenkaan mitään verrattuna Martan blondeuteen. 
Ingrid jäi porukoiden laumaan, mutta sen kanssa treenaan edelleen agsaa. Enenevissä määrin, kunhan päästään ulkokentälle :)

Pöh, tästä ei pitänyt tulla mitään maratonia. Vastahan sain kerrottua, missä suurinpiirtein mennään. Mutta ehkä pitää nyt ryhdistäytyä ja alkaa kirjoitella useammin taas. 
Vapunpäivää pääsen viettämään intensiivisen agilityn pariin. Tätä olen odottanut!! :)

Systerit

1 kommentti:

  1. Onnea uuteen kotiin! Hyvälle kuulostaa kaikki!

    T. Katja

    VastaaPoista