lauantai 25. elokuuta 2012

Paimennuskoe Kiikala

Hyvin ristiriitaisin tuntein lähdin kohti Kiikalan kisapeltoa, siellä vastassa odottaisi elämäni ensimmäinen kakkosluokan koe, joka voisi ohjausvirheistäni johtuen mennä aivan päin mäntyä. Toisaalta fiilikset oli kuitenkin innostuneen odottavaiset ja harvoin näkemäni ystävä, nimeltä kisajännitys, ilmoitteli itsestään jo edeltävänä iltana. Olin jo unohtanut, miltä tuntuu oikeasti jännittää, koska harvoin sitä nykyään enää harrastan. Ja toivottavasti ei tarvitse jatkossakaan harrastaa :D
Ehdin maalata jos jonkinlaisia pirukuvioita seinät täyteen, en siksi, ettenkö luottaisi koiraani, vaan siksi, että en vain usko koskaan kykeneväni sellaiseen ohjaukseen, josta olisin tyytyväinen. Yksinkertaista, joskin harmillista. 

Suorituksen jälkeen ensimmäinen olo oli, että menipäs päin sitä itteään. Kunnes suostuin ymmärtämään, että nostoa sekä kuljetusta ohjaajalle lukuunottamatta kaikki meni itseasiassa ihan ok. Ensinhän se harmitti, koska juuri ne olennaisimmat pisteytyksen kannalta meni niinkuin meni, mutta jos vaikka vastoin omaa toimintamalliani yrittäisin löytää asiasta jotakin positiivista: ajot sujui kivasti, saatiin tiukat käännökset porteilla ja Flint otti käskyt kivasti. Henkilökohtainen mörköosa-alueeni eli jako onnistui ensiyrittämällä (tuuri?) sekä häkki tehtiin sujuvasti. Sitten se negatiivinen asiahan oli se, että vallan mallikkaan kaaren jälkeen Flint nosti aavistuksen vinoon ja siitähän se riemu lähtikin repeilemään, kun lampaat valuivat poistovarikon suuntaan ja Flint syystä tai toisesta ei ottanut away-käskyä kunnolla. Siinä sai valitettavasti äänihuulet kokea kovia.. Sekä katsojien tärykalvot. Pahoitteluni. Tästä intoutuneena tiedän ainakin, mitä treenata erityisen paljon! ;)

Osa-alueittain pisteet näyttää tältä:
Hakukaari 18/20 p.
Nosto 3/7 p.
Kuljetusohjaajalle 1/20 p.
Poispäinajo 20/20 p.
Kuljetus 8/10 p.
Jako 8/10 p.
Häkitys 10/10 p.
Yhteensä pisteitä kertyi 3-tuloksen verran, ei siis mitenkään kaksisesti, mutta loppujen lopuksi fiilis on erinomainen. Tuntuu siltä kuin että WE DID IT! Huonosti, mutta tehtiin ;) Meidän pisteet riitti toiseen sijaan, joka toki vielä lämmitti mieltä sinällään. En malta odottaa seuraavia kisoja, jotka on vuoden päästä :( Siis näitä kakkosluokan kisoja. Ykkösen startti tulossa SPKY:n puolella vielä lokakuussa. Tästä kokeesta tuli sellainen olo, että ei se ole ollenkaan mahdotonta. Joillekin se on itsestäänselvyys, mutta minulle ei. Odottavaisin mielin sekä erittäin treeni-intoisin mielin kohti uutta viikkoa. Flint on iltaruokansa ansainnut sekä paikkansa jälleen vierestäni ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti