tiistai 3. syyskuuta 2013

Tervetuloa opiskeluelämä

En nyt ihan vielä tovikaan sitten olisi uskonut, että minusta tosiaan tulisi opiskelija. Näin kuitenkin kävi, ja opinnot Jyväskylän ammattikorkeakoulussa starttasi reipas viikko takaperin.
Käytännössä se tarkoittaa koko elämän heittämistä taas ylösalaisin. Suurimpana ja v-mäisimpänä varmasti on muutto. TAAS. Ja koirien totuttaminen tällä erää ihan oikeasti suuren kaupungin elämään. Vaikka tällä hetkellä lupaavasti näyttääkin siltä, että saamme kämpän sopivasti kaupungin laidalta, hyvien lenkkimaastojen keskeltä. Toivotaan, että kaikki menee nappiin!

Kesällä ollaan oltu ihan mukavan aktiivisia, Torri on tottistellut, paimentanut ja hiukan agiliidellyt. Flint myös, mutta siltä vain uupu se tottispuoli. Sydney on opetellut keppejä, kontakteja ja pientä rataa. Ladylla on paras mahdollinen asenne tekemisessä - mennään niin p*rkeleesti ja palkaksi purraan ohjaajaa! ;) Sitä saa, mitä vahvistaa. Amen. Tempo, Rheda, Martta ja Tom ovat jatkaneet agsailua tuttuun tapaan. Tompan kanssa saatiin kehitettyä pieni kontaktidilemma. Treeneissä, vierailla esteillä, kaikkialla muualla kuin kisatilanteissa kontaktit onnistuu 100%:sesti. Mutta kisatilanteissa ihan suvereenisti tapahtuu BOJOING! Ei voi kuin todeta, "Houston, we've a problem!" Huoh. Korjaussarjaa siis tekemään, joka on tässä tapauksessa helpommin sanottu kuin kuitattu tehdyksi. 

Aika menee ihan tajuttoman hurjaa tahtia, Ingrid ja Sydney täyttivät kuukausi sitten jo vuoden! Siis ne pienet apinat, jotka vasta ihan tovi takaperin olivat sellaisia pieniä karvapalloja. Nyt ne on edelleen niitä pieniä apinoita, muttei enää niin karvapalloja, vaan sopusuhtaisia likkoja kera reippaan ja äänekkään elämänasenteen. Vielä tänäkään päivänä en osaisi valita niistä sitä, kumpi lähtisi sijoitukseen ja kumpi jäisi itselle. 

Pitäisi alkaa kirjailemaan taas tapahtumien jälkeen heti, koska jos näin kuukauden (tai kaksikin) takaperin alkaa käymään läpi, niin ei siinä ehkä enää ole itua. Eikä intoa. Sitten näistä päivityksistäkin tulee vain tällasia jaaritteluja sieltä täältä ja tuolta. Taidanpa siis taas huitasta tällaisen pölötyksen ja yritän skarpata. Niin ja yritän olla myös hyvä opiskelija. ;)

Kulmakunnan komeimmat jäbät! ;)


1 kommentti:

  1. Tsemppiä opin tielle!! Ja toivottavasti natsaa kämpän kanssa!

    T. Katja ja Uuno

    VastaaPoista